Produktionen

Når kvalitet og pris går hånd i hånd

Med eget værksted i huset sikrer vi at hele processen forløber. Designafdelingen og produktionen arbejder tæt sammen under selve produktionen af inventaret, for at sikre at alle detaljer bliver som ønsket. Det gør at vi kan udfordre hinanden, materialerne og produktionsmetoderne. På den måde udvikler vi os og finder nye smarte løsninger og metoder at lave inventar på.

CNC maskiner

Når design- og konstruktionstegningerne kommer ud i produktionen starter vi med at skære alle emner op der skal bruges til inventaret.
​Vi har løbende investeret i gode maskiner, hvilket er en vigtig del af at kunne fastholde en høj kvalitet.

Sprøjtekabinen

Med egen sprøjtekabine i virksomheden kan vi selv håndtere malede overflader. Helt konkret betyder det at vi kan spare tid og penge, da vi ikke skal have sendt vores emner ud af huset for at blive malet.

​Det gør også at vi selv kan håndtere farverne på emnerne og handle hurtigt, hvis farven mod forventning ikke lever op til vores forventning. Hvis dette skete hos en underleverandør skulle vi have sendt alle emner retur til leverandøren, have dem malet om og hjem til virksomheden igen. Sådanne forstyrrende led kan i værste fald betyde at man ikke kan levere inventaret til tiden. Ved at vi har sprøjtekabine under eget tag, gør også at vi kan sikre vores egen krav til høj kvalitet”.

​Hvor magien opstår

På samleværkstedet bliver inventaret samlet og klargjort, så det kan komme ud i butikkerne. Det er her man ser det endelige resultat af en længerevarende proces som beskrevet ovenfor. Først bliver inventaret samlet, der kommer lys og låsesystemer i, der betrækkes polstrede plader, påsættes loger mm.

- kort sagt, det er her magien opstår og inventaret bliver til virkelighed!

En af vores mange styrker er, at vi kan styre hele forløbet med egne medarbejdere og produktionsanlæg. Vi er med lige fra processens start og indtil butikken står klar til åbning. Dette indebærer design, konstrukton, produktion, projektledelse, montering og dekoration. 

Det sikrer en høj kvalitet og det giver en tryghed for dig som kunde.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde herunder.