Vi tilbyder

MJ2 er specialister i at producere og levere specialfremstillede møbler og inventarløsninger til butikker, showrooms og shop-in-shops i den bedste kvalitet. Ydermere udfører vi specialløsninger til private.

Vores mange års erfaring i branchen betyder, at vi forstår dine behov, og at vi er i stand til at rådgive og udfordre dig.

Vi er med i hele processen; fra de første tanker om design og funktionalitet og indtil du står midt i den skræddersyede butik og er klar til at betjene dine kunder.​

Produktionen af dit inventar sker på vores egen fabrik i Horsens samt hos nøje udvalgte samarbejdspartnere. 

Dette gør os til en særdeles fleksibel og lydhør samarbejdspartner, som er i stand til at imødekomme langt de fleste af dine behov.

Hos MJ2 har vi et omstillingsparat setup og er ikke bundet af mængderne i produktionen. Dette gør at vi sikkert og hurtigt kan få designet og implementeret inventaret. I en foranderlig verden har vi set styrken i at vi hurtigt kan omstille os og finde andre løsninger, så vi kan få produktet ud til jer.

En af vores mange styrker er, at vi kan styre hele forløbet med egne medarbejdere og produktionsanlæg. Vi er med lige fra processens start og indtil butikken står klar til åbning. Dette indebærer design, konstrukton, produktion, projektledelse, montering og dekoration. 

Det sikrer en høj kvalitet og det giver en tryghed for dig som kunde.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde herunder.