​Specialister i inventar

En moderne inventarvirksomhed

MJ2 er ejet af Brødrene Juel der har mere end 20 års erfaring indenfor fremstilling af inventar og etablering af butikker. Kundeskaren tæller både brands, selvstændige butikker samt private.

I vores lokaler i Horsens har vi udover selve driftsdelen også egen designafdeling og produktion. At vi har alt i samme bygning gør at vi kan udfordre, teste og dermed udvikle spektakulære og nyskabende løsninger.

Dette kombineret med vores viden og erfaring om branchen og hvilke inventarløsninger der virker, sikrer at vores kunder får den optimale løsning til sin butik eller shop in shop - både hvad angår funktionalitet og udtryk.

Vi arbejder ikke ud fra ”one-size-fit-all”! I stedet skaber vi individuelle løsninger til vores kunder ud fra deres ønsker og behov. Vores løsninger er lavet ud fra gennemtestede principper, som vi ved der fungerer i ”den virkelige verden”!​

Vi ved hvad vi laver

 
​Mange kunder ønsker ikke længere at beskæftige sig med flere leverandører.

Og vi har set den positive effekt det har, at vi forsyner dig med alle tjenester fra en enkelt kilde. Ikke nok med at det er den mest økonomiske måde, men det giver også ro hos dig som kunde. Vi udfører også alt arbejdet med vores egne medarbejdere.

Det sikrer en højere kvalitet i det enkelte produkt da hver enkelt medarbejder er med fra start til slut. Vi leverer gennemtænkt kvalitet i alle led af kunderejsen, lige fra inventar såvel som ydelser

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke