​Når design bliver en salgsfaktor

Et godt butikskoncept

Vi skal i fremtidens butikker ikke længere se os selv som sælgere, men som værter hvor kunderne er gæster. De skal have en unik oplevelse og at de føle at de bliver set.

At kunderne går med en sådan forventning stiller også store krav til vores butikker! Vi er nødt til at skabe relationer til slutforbrugeren gennem oplevelser.

Vi befinder os i en tid hvor nethandel fylder mere og mere. Hos MJ2 designer vi butikker så de støtter op omkring det online univers og virksomheden bag. Der hvor butikken har en fordel er at mens man har kunderne i butikken, så har man deres fulde opmærksomhed. 

Derfor er det så vigtigt at butikken er relevant og at der er en behagelig steming i butikken, så vi kan fastholde kundens interesse så længe som muligt. Dette vil være med til at styrke relationen mellem butikken og kunden, da kunden husker oplevelsen og vil være mere tilbøjelig til at vende tilbage. Men ved at fastholde kunden i butikken øges også muligheden for at besøget ender ud i et salg.

Vi designer komplette butikker, shop-in-shops og showrooms, vi laver også gerne opgradringer af eksisterende butikker! Vi har erfaret at man ikke altid behøver at lave alt inventaret om, for at skabe en nyhedsværdi i butikken. Det kan være at en ny kassedisk, et nyt loungeområde eller nogle plader betrukket med tekstil, som bliver sat op på væggene, kan være lige det der manglede i din butik. Mange gange kan butikken strammes op med enkelte tiltag og det skaber en nyhedsværdi hos både kunder og ansatte.

Designprocessen​

Vi starter altid med et brief eller et fysisk møde alt efter opgavens størrelse. Her lærer vi hinanden at kende og hører hvad dine behov og ønsker er. Vi finder ind til jeres DNA, hvem målgruppen er og hvordan vi bedst kan hjælpe jer med den rigtige løsning.

Herefter laver vores designer et oplæg og finder materialer og de elementer der skal bruges i jeres projekt i form af stole, lamper mm. Når projektet er godkendt laves der konstruktionstegninger af inventaret og projektet overleveres til produktionen, men altid i tæt dialog med designeren.

En af vores mange styrker er, at vi kan styre hele forløbet med egne medarbejdere og produktionsanlæg. Vi er med lige fra processens start og indtil butikken står klar til åbning. Dette indebærer design, konstrukton, produktion, projektledelse, montering og dekoration. 

Det sikrer en høj kvalitet og det giver en tryghed for dig som kunde.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde herunder.