OM FIRMAET

MJ2 er en moderne inventarvirksomhed, ejet af Brdr. Juel der har lang erfaring indenfor fremstilling af inventar og etablering af butikker til mærkevareproducenter og butiksdrivende indenfor især smykke- og urbranchen, i såvel Danmark som udlandet.

 

Vi samarbejder med designere og arkitekter om at udvikle spektakulære og nyskabende løsninger og i kombination med vores viden og erfaring om branchen og hvilke inventarløsninger, der fungerer, sikrer vi, at vores kunder får den optimale løsning på sin butik eller shop in shop - både hvad angår funktionalitet og udtryk.


 

VORES KERNEVÆRDIER

Hos MJ2 handler det om innovation. Nye ideer, nye produkter og nye måder at drive forretning på.

 

Vores strategi er at tilpasse os markedet lige nu og i de kommende år. Mange butikker og franchises ønsker ikke længere at beskæftige sig med flere leverandører. I stedet forsøger de at finde løsninger, hvormed de kan køre deres virksomheder på den mest omkostningseffektive måde.

 

Det er grunden til, at MJ2 er anderledes end din nuværende retail-møbelleverandør. Vi er også anderledes end din nuværende shopfitter, designer, prototypefirma og serviceleverandør. Meget anderledes.

 

Ikke alene forsyner vi dig med alle disse tjenester fra en enkelt kilde. Vi udfører også al arbejdet med vores egne medarbejdere. Det sikrer en højere kvalitet i det enkelte produkt da hver enkelt medarbejder er med fra start til slut.